Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü renklendi

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü renklendi


Niğde İmam Hatip Ortaokulu, Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesi'nde öğrencileri için Uçurtma Şenliği düzenledi.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü renklendi

Öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte uçurtma uçurdular ve keyifli bir zaman geçirdiler. Çocuklar, aileleriyle birlikte uçurtmalarını yaparken, şenlikte çeşitli oyunlar oynayarak uçurtma uçurmanın keyfini yaşadılar. Etkinlikte gökyüzünün renkleriyle süslendi ve katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.

Niğde İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Çepel, etkinliğe ilgi gösteren ailelere teşekkür etti ve Uçurtma Şenliği'ni geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirtti. Çepel, birlik ve beraberlik içinde güzel bir gün geçirmeyi amaçladıklarını ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Bu tür etkinlikler öğrencilerin sosyal etkileşimlerini ve aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenir. Uçurtma uçurma etkinliği, çocuklara açık havada aktif bir şekilde vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda eğlenceli bir deneyim yaşamalarını sağlar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi