Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Niğde’de ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile köy okullarında etkinlikler yapılıyor

Niğde’de ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile köy okullarında etkinlikler yapılıyor


Niğde'deki gönüllü gençler, 'Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında köy okullarına ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerle çeşitli etkinlikler yapıyorlar.

Niğde’de ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile köy okullarında etkinlikler yapılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı bu projeyle Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi gönüllüleri, şehirdeki okullarda eğitim gören öğrencilerle sportif ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek çocukların keyifli vakit geçirmelerine katkıda bulunuyorlar. Bu kapsamda gönüllü gençler, Ovacık Şehit Bayram Aksoy İlkokulu ve Ortaokulu'nda bulunan öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlikte yüz boyama, zeka oyunları, halat çekme, ok atma gibi oyunlar oynandı ve gönüllü gençler müzik eşliğinde çocuklarla birlikte vakit geçirdi. Ayrıca, minik kardeşlerine patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi. Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Turan Sayın, bu projenin köy okullarında ve dezavantajlı öğrencilerin olduğu bölgelerde etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Projedeki amaçlarının gençler arasında sosyal farkındalık oluşturmak, sağlıklı iletişim ortamı sağlamak, sorumluluk duygularını geliştirmek, topluma duyarlı bireyler yetiştirmek, köyde yaşayan öğrencilere vizyon kazandırmak, çevre bilinci aşılamak, aidiyet duygusu oluşturmak ve gönüllü gençlerin ve öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak olduğunu ifade etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi