Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Niğde’de KOM ekipleri 1 ayda 18 şüpheliyi yakaladı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün Mayıs ayı boyunca yaptığı çalışmalarda, 18 şüpheli gözaltına alındı. Bu çalışmalarda çeşitli suçlarla ilgili işlemler yapıldığı belirtildi.

Niğde’de KOM ekipleri 1 ayda 18 şüpheliyi yakaladı

Yapılan operasyonlarda, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçu kapsamında 4 şüpheliye resmi belgede sahtecilik suçundan, parada sahtecilik suçundan 1 şüpheliye, ulusal güvenliğe yönelik suçlar kapsamında 12 şüpheliye ve ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet suçundan da 1 şüpheliye işlem yapıldığı ifade edildi.

Ayrıca, 1 aylık süre içerisinde ekiplerin toplamda 1 milyon 375 bin adet makaron, 95 şişe alkol, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 2 adet sahte çek ele geçirdiği belirtildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il genelinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele çalışmalarının titizlikle devam ettiği vurgulandı. Bu tür çalışmaların, güvenlik ve hukukun korunması, suçla mücadele edilmesi ve toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütüldüğü ifade edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi