Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Niğde'de 103 motosiklet trafikten men edildi

Niğde'de 103 motosiklet trafikten men edildi


Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2024 yılının ilk altı ayında 3 bin 122 motosiklet ve motorlu bisiklet üzerinde denetim yaptı. Denetimlerde 103 motosiklet trafikten men edildi.

Niğde'de 103 motosiklet trafikten men edildi

Şehir içi taşıt ve yaya trafiğinin olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla yapılan uygulamalarda, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin trafik kural ihlalleri, sürücü belgesiz ve kasksız araç kullanımları denetlendi. Kontrollerde 582 sürücü kask takmadığı, 155 kişi sürücü belgesiz araç kullandığı ve 153 kişi yaya yollarını kullandığı için cezalandırıldı. Ayrıca, 571 diğer trafik ihlali nedeniyle toplamda 1.461 araç ve sürücüsüne 5.519.343 TL trafik idari para cezası kesildi.

Emniyet Müdürlüğü, il genelinde motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinin artarak devam edeceğini belirterek, vatandaşların trafik kurallarına uymalarının ve kask gibi koruma ekipmanlarını kullanmalarının önemini vurguladı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi