Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Nakliye için Mersin'e gelen tır sürücülerinin kabusu olan motosikletli hırsızlar suçüstü yakalandı

Nakliye için Mersin'e gelen tır sürücülerinin kabusu olan motosikletli hırsızlar suçüstü yakalandı


Mersin'de Motosikletli Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Nakliye için Mersin'e gelen tır sürücülerinin kabusu olan motosikletli hırsızlar suçüstü yakalandı

Mersin'de, çaldıkları motosikletle kente nakliye için gelen tırlardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen iki şüpheli, güvenlik kameraları sayesinde son işlerinde suçüstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son dönemde Mersin'e nakliye için gelen tırlardan hırsızlık yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şikayetler üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, tırlardaki hırsızlık olaylarının kask ve maske takan motosikletli iki şüpheli tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda, kente nakliye için gelen tırların park ettiği bölgelerde önlem alan ekipler, H.B. ve E.Ö. adlı motosikletli iki şüpheliyi, son işlerinde bir tırdan hırsızlık yapmaya çalıştıkları sırada kovalamaca sonucu yakaladı.

Gözaltına alınarak emniyet müdürlüğünde sorgulanan iki şüphelinin, yedi ayrı tırdan hırsızlık yaptıkları tespit edilirken, hırsızlık olayında kullandıkları motosikletin de çalıntı olduğu anlaşıldı. Zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

**Hırsızlık Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı**

Öte yandan, şüphelilerin daha önce gerçekleştirdikleri tırdan hırsızlık olayları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, son işlerinde ise girdikleri tırdan hırsızlık yaparken polis ekiplerince fark edilerek kovalanmaları da görüntülerde yer aldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi