Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Müşterisini yerden 300 metre yükseklikte tıraş etti

Müşterisini yerden 300 metre yükseklikte tıraş etti


Denizli'de sosyal projelere verdiği destekle tanınan kuaför Mehmet Çağdaş, ilginç bir etkinliğe imza attı. Müşterisini yerden 300 metre yükseklikten Pamukkale'yi izlerken tıraş etti. Bu olay, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Müşterisini yerden 300 metre yükseklikte tıraş etti

Mehmet Çağdaş, Denizli'de faaliyet gösteren Mehmet Çağdaş Hair Artist firmasının sahibi olarak bilinir ve daha önce gerçekleştirdiği benzer olaylarla gündeme gelmiştir. Bu sefer ise iş yerini UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale semalarına taşıdı.

Sürekli müşterisi olan Nuri Ersoy'u ikna ederek yerden 300 metre yükseklikte tıraş etmeye başlayan Mehmet Çağdaş, yerli ve yabancı turistlerin ilgisi altında çalışmalarını sürdürdü. Yaklaşık bir saat süren balon turu boyunca müşterisinin saç bakımını tamamlayan Çağdaş, olağanüstü hizmetiyle takdir topladı. Çağdaş'ın bu sıra dışı tıraşı gökyüzünden Pamukkale'yi izlerken çekilen videosu, binlerce kişi tarafından sosyal medyada izlendi.

Kuaför Mehmet Çağdaş, farklı olmayı ve yenilikler yapmayı seven biri olduğunu belirtti. Balondan tıraş fikri, dünyaca ünlü Pamukkale'nin gökyüzünden seyredilebildiği bir ortamda çalışma yapma düşüncesiyle ortaya çıkmıştır. Müşterisine bu fikrini söylediğinde başta endişeli olsa da daha sonra ikna olmuştur. Müşterisini Pamukkale'yi izlerken tıraş etmek, yerli ve yabancı turistler arasında şaşkınlık yaratmış, ancak daha sonra hayranlıkla izlenmiştir. Bu deneyimi yaşamak isteyen birçok kişi de iletişime geçmiştir. Çağdaş, her zaman yapabileceği bir şey olmasa da farklı ve sıra dışı mekanlarda çalışmaya devam edeceğini ifade etmiştir. Yaptığı yenilikçi çalışmalarla mutlu olduğunu belirtmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi