Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Muğla Valiliği tarafından Ramazan Bayramı Programı düzenlendi

Muğla Valiliği tarafından Ramazan Bayramı Programı düzenlendi


Muğla Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı, Muğla Valilik Bahçesi'nde gerçekleştirildi.

Muğla Valiliği tarafından Ramazan Bayramı Programı düzenlendi

Programa Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Milletvekilleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Müstakil Sanayici ve İşadamları Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, bayramlaşma programında kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK yetkilileri ve vatandaşların masalarını dolaşarak bayramlarını kutladı. Bu tür programlar, bayram sürecinde toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlayan önemli etkinliklerdir.

Muğla Valilik Bahçesi'ndeki bayramlaşma programı, vali, milletvekilleri, belediye başkanları, güvenlik güçleri temsilcileri, bürokratlar, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek bayram sevincini paylaştığı bir ortam olmuştur. Bu tür etkinlikler, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelmesini sağlayarak iletişimi güçlendirmekte ve dayanışma ruhunu pekiştirmektedir.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi