Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
MTÜ’de İstanbul buluşması

MTÜ’de İstanbul buluşması


Malatya Turgut Özal Üniversitesi Geliştirme Vakfı (MATÖV), İstanbul'da Malatya ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile ilgili bir toplantı düzenledi.

MTÜ’de İstanbul buluşması

Toplantıya, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, İstanbul Bilim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Toy, Merter Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Oruç, Metin Emiroğlu, Kemal Naci Ekşi, Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve birçok iş insanı katıldı.

Prof. Dr. Recep Bentli, toplantılarla ilgili açıklamalarda bulundu. "İki özel toplantıyla Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ni İstanbul'da tanıttık. Vakfımızın değerli mütevelli heyeti üyelerine ve Malatyalı iş insanlarına üniversitemizin eğitim ve araştırma alanındaki başarıları ile gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdik. İstanbul Bilim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat TOY ve Merter Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Oruç'a ev sahipliği için teşekkür ederim. Ayrıca, iş insanlarımıza ve tüm katılımcılara katılımları ve destekleri için teşekkürlerimi sunarım." şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi