Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
MSKÜ’de Eğitim-Öğretim Çalıştayı düzenledi

MSKÜ’de Eğitim-Öğretim Çalıştayı düzenledi


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), eğitim-öğretim süreçlerini geliştirmek amacıyla 'Eğitim-Öğretim Çalıştayı' düzenledi.

MSKÜ’de Eğitim-Öğretim Çalıştayı düzenledi

Çalıştayda, üniversitenin eğitim-öğretim süreçlerindeki sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

MSKÜ'nün akademik birimlerinden 32 akademisyen ve yöneticinin katıldığı çalıştay, geçen yıl Aralık ayı ve bu yılın Ocak ayında gerçekleştirilen AR-GE çalıştaylarının ardından düzenlendi. MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ülgen ve eğitim-öğretimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sülün'ün katılımıyla gerçekleşen çalıştayda, üniversitenin eğitim-öğretim alanındaki güçlü ve zayıf yönleri değerlendirildi. Öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, katılımcıların ortak aklıyla çözüm önerileri geliştirmesine olanak sağladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sülün, Genç Kalite Topluluğu tarafından yapılan çalıştayın önemine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin üniversitenin sürdürülebilirliği ve gelişimi için kritik olduğunu belirtti. Ayrıca, gelecekte farklı konu başlıkları altında daha geniş katılımlı çalıştayların düzenleneceğini duyurdu.

Bu tür inisiyatiflerin, MSKÜ'nün eğitim kalitesini artırmak ve öğrenci memnuniyetini yükseltmek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı. Benzer çalışmaların devamının beklenildiği belirtilerek, üniversitenin eğitim-öğretim süreçlerindeki iyileştirmelerin sürdürülmesi ve geliştirilmesi için bu tür çalışmalara devam edilmesi gerektiği ifade edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi