Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosikletiyle 30 metrelik uçurumdan yuvarlanan sürücü yaralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, yayla dönüşü direksiyon kontrolünü kaybederek yoldan 30 metre uçarak yaralandı.

Motosikletiyle 30 metrelik uçurumdan yuvarlanan sürücü yaralandı

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında Kızılgüney Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim N. yönetimindeki 07 AZH 699 plakalı motosiklet, yayladan dönüşte Kızılgüney Mahallesi'ne ulaştığında sürücüsünün kontrolünü kaybetti ve yolun kenarından metrelerce aşağıya uçtu. Motosiklet sürücüsü İbrahim N. de motosikletle birlikte aşağıya sürüklendi.
Kazada yaralanan İbrahim N., kendi imkanlarıyla motosikletiyle birlikte aşağı sürüklendiği yerden yola ulaşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve gerekli güvenlik önlemlerini almaları önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi