Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosiklet tutkusu sonu oldu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dün gece bir minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü olan 19 yaşındaki Mehmet Ali Çetinel hayatını kaybetmiştir.

Motosiklet tutkusu sonu oldu

Kazada, motosiklet minibüs tarafından yaklaşık 30 metre sürüklenmiştir. Çetinel, hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirmiştir. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlatmıştır.

Hayatını kaybeden genç motosiklet tutkunu, sosyal medya hesabında motosiklet üzerinde çekilmiş fotoğrafları ve klarnet çalarken yaptığı paylaşımlarla anılmaktadır. Cenazesi Adapazarı Korucuk Mahallesi Toki Numan Yazıcı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Adapazarı Emirsultan Mezarlığı'nda defnedilmiştir.

Bu talihsiz kaza sonucunda bir genç hayatını kaybetmiştir. Kazanın nedeni ve sorumluluğu polis ekipleri tarafından incelenecek ve gerekli adımlar atılacaktır. Kazaların önlenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması için dikkatli sürüş, trafik kurallarına uyum ve diğer güvenlik önlemlerinin alınması önemlidir. Aynı zamanda, gençleri motosiklet gibi riskli araçları kullanırken dikkatli olmaları ve güvenliklerini ön planda tutmaları konusunda bilinçlendirmek önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi