Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosiklet kamyonete çarptı: 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda dört kişi yaralandı.

Motosiklet kamyonete çarptı: 2 yaralı

**İlk Kaza: Motosikletin Kamyonete Çarpması**
Kaza, Manavgat’ın Bucakşeyhler Mahallesi’nde meydana geldi. Orhan Kızıltan’ın yönetimindeki 06 DEY 271 plakalı kamyonete, aynı istikamette seyir halinde olan Şaban Karaöz’ün kullandığı 01 APF 250 plakalı motosiklet çarptı. Çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü Şaban Karaöz ve motosiklette yolcu olarak bulunan İlyana Karaöz yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

**İkinci Kaza: Elektrikli Bisikletin Devrilmesi**
Aşağıışıklar Mahallesi’nde Manavgat istikametine seyir halindeki Ayşe Ertaş’ın kullandığı 07 BRH 788 plakalı 3 tekerli elektrikli bisiklet, virajı alamayarak yolun sağ tarafındaki dereye devrildi. Bu kazada elektrikli bisiklet sürücüsü Ayşe Ertaş ve yolcu olarak bulunan Hatice Ağaç yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Her iki kazada da yaralıların durumlarının stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi