Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı


Karabük'ün Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi'nde, aynı yönde seyreden bir otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştır.

Motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Kazada, E.A. (21) tarafından kullanılan 78 BB 649 plakalı otomobil ile önünde seyir halinde olan E.A. (17) yönetimindeki 78 ABM 765 plakalı motosiklet çarpışmıştır. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle savrulmuş ve çöp konteynerine ve bir evin bahçesinde bulunan demir korkuluklara çarparak durabilmiştir. Motosiklet ise otomobil tarafından sürüklenmiş ve sürücü E.A. yaralanmıştır.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edilmiştir. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştır.

Kazanın iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, olayın nasıl gerçekleştiğini belgelemektedir. Güvenlik kamerası kayıtları, kaza anının incelenmesi ve soruşturma sürecinde delil olarak kullanılabilir. Yetkililer, kaza ile ilgili gerekli incelemeleri yapacak ve sorumlular hakkında gerekli adli işlemleri başlatacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi