Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Motosiklet hırsızı kameralara yakalandı

Motosiklet hırsızı kameralara yakalandı


Konya'nın merkez Karatay ilçesi Karaciğan Mahallesi'nde geçtiğimiz perşembe günü saat 03.05 sıralarında meydana gelen olayda, Esat Yalçınkaya'ya ait 42 CGJ 90 plakalı motosiklet evinin önünden çalındı.

Motosiklet hırsızı kameralara yakalandı

Yalçınkaya akşam motosikletini direksiyon kilidi ve zincir kilitleri ile kilitleyerek bıraktıktan sonra sabah işe gitmek üzere evden ayrıldı. Eşinin telefonla motosikletin çalındığını öğrenmesi üzerine durumu polise bildiren Yalçınkaya, olay yerinde inceleme yapan ekiplerin şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattığını belirtti.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, şüphelinin motosikletin kilitlerini kırdıktan sonra 5 dakika içinde bahçeden çıkarıp çalıştırmaya çalıştığı ve ardından hızla uzaklaştığı görülüyor.

Esat Yalçınkaya, yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi: "Kendi biriktirdiğimiz paramızla aldığımız motorumuz çalındı. En son akşam saatlerinde motoru görmüştük, sağlam bir şekilde duruyordu. Sabah eşim haber verdi, motor yok diye. Hemen polisi aradık, güvenlik kameralarını incelediler. Saat 03.05'te bir kişi tarafından çalındığını gördük. Şapkalı, spor ayakkabılı, kareli gömlek giymiş, ince yapılı biriydi. Olay yerinde kontak yapmak için kısa süre harcadıktan sonra motoru çalıştırıp ters yöne doğru gitti. Üzgünüz, bu dönemde kolay para kazanılmıyor."

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi