Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Minikler bayram coşkusunu Başkan Özdemir ile paylaştı

Minikler bayram coşkusunu Başkan Özdemir ile paylaştı


Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret eden minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirdikleri gösterilerle bayram coşkusunu herkese yaşattı.

Minikler bayram coşkusunu Başkan Özdemir ile paylaştı

Yaklaşık 146 öğrenci, farklı anaokullarından Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile buluştu. Barış Meclisi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, öğrenciler okudukları şiirler, seslendirdikleri şarkılar ve sergiledikleri gösterilerle bayram coşkusunu paylaştı. Miniklerin ellerinde Türk bayraklarıyla yaşadıkları coşkuya Başkan Şadi Özdemir de katıldı.

Başkan Şadi Özdemir, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, onlara geleceğin temsilcileri olduklarını ve ülkeyi ileriye taşıyacaklarını söyledi. Özdemir, çocukları sevdiklerini ve her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Etkinliğin sonunda öğrenciler, Başkan Şadi Özdemir'e kendi çalışmalarını hediye ederek günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi. Bu etkinlikle birlikte çocuklar, hem bayram coşkusunu yaşadılar hem de Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret ederek önemli bir deneyim kazandılar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi