Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Minik öğrenciler, parmak baskısı ile Atatürk portresi yaptı

Minik öğrenciler, parmak baskısı ile Atatürk portresi yaptı


Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Kızıklı İlkokulu öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün başlattığı 'Minik Eller Büyük Hayaller' projesi kapsamında Atatürk Portresi yapmak için parmak baskısı kullanarak çalışma yaptı.

Minik öğrenciler, parmak baskısı ile Atatürk portresi yaptı

Bu çalışma büyük beğeni topladı. Burhaniye Halk Eğitim Müdürlüğü'nde görevli resim öğretmeni Selin Emre, Kızıklı İlkokulu'na giderek 2-A sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Sınıf öğretmeni Metin Özgün denetiminde öğrenciler önce parmak baskısıyla 'Minik Eller Büyük Hayaller' tablosunu oluşturdu ve ardından aynı yöntemi kullanarak Atatürk Portresi yaptı.

Öğrenciler, hazırladıkları portreyle hatıra fotoğrafı çektirerek büyük mutluluk yaşadı. Projede yer alan öğrenciler, "Öğretmenlerimiz bize parmak baskısıyla Atatürk portresi yaptırdı. Arkadaşlarımızla birlikte böyle bir etkinlikte olmaktan mutluyuz" dedi. Resim öğretmeni Selin Emre ise, "Çocuklar çok mutlu oldu. Bu mutluluk bizi daha da mutlu etti. Atatürk temalı parmak baskısı çalışmasını öğrencilerle birlikte gerçekleştirdik. Çok güzel bir etkinlik oldu" şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi