Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Minik Finalliler Mert Arık ile buluştu

Minik Finalliler Mert Arık ile buluştu


Diyarbakır Final Okulları ilkokul öğrencileri, yazar Mert Arık ile bir araya geldi.

Minik Finalliler Mert Arık ile buluştu

Final Okulları ilkokul müdürü Özge Cengiz, kitap okuma alışkanlığının çocukların öğrenme ve bilgi edinme isteklerini canlı tuttuğunu belirtti. Kitap okuma alışkanlığının ilkokul çağında kazanılmasının önemine değinen Cengiz, eğitimcilerin görevinin bu süreci okullarda daha keyifli hale getirmek olduğunu ifade etti.

Yazarlarla öğrencileri buluşturmanın önemine vurgu yapan Cengiz, yazarların kitap yazma yolculukları, çocukların kitapların renkli dünyasına girdiklerinde yaşadıkları heyecan, kitaplardaki şifreler ve baş karakterlerle yapılan serüvenlerin çocukların ilgisini çektiğini belirtti. Mert Arık gibi kısa sürede yüz binlerce okura ulaşan ve sık sık çok satanlar listesinde yer alan bir yazarın çocuklarla buluşmasının önemine değinen Cengiz, Arık'ın çocuklarına okutmayacağı veya izletmeyeceği hiçbir şeyi yazmadığını söyledi. Final Okulları olarak bu değerli yazarı öğrencilerle buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi