Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Migros'un çatısında korkutan yangın: Dumanlar bölgeyi kapladı, göz gözü görmedi

Migros'un çatısında korkutan yangın: Dumanlar bölgeyi kapladı, göz gözü görmedi


Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan Migros Market'in çatısında çıkan yangın, bölgedeki vatandaşları korkuttu. Yangın, marketin çatısında yer alan güneş panellerinden kaynaklandı ve kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

Migros'un çatısında korkutan yangın: Dumanlar bölgeyi kapladı, göz gözü görmedi

Yangın, Adapazarı ilçesi Çevre Yolu Caddesi üzerindeki Migros Market'in çatısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çatıdaki güneş panellerinin alev almasıyla yangın başladı. Hızla yükselen dumanlar, bölgedeki otoparkı kapladı ve adeta göz gözü görmez hale geldi. Yangın haberinin alınmasının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangında maddi hasar oluşurken, olayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış sebebi ve oluşan hasarın boyutları yapılacak incelemelerin ardından netleşecek. Yangın nedeniyle bölgede bir süre trafik yoğunluğu yaşandı ve vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı. Şans eseri yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi