Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Meteoroloji Uyarıyor: Elazığ'da Sıcaklık Rekorları Kırılıyor, Tedbirli Olun!

Meteoroloji Uyarıyor: Elazığ'da Sıcaklık Rekorları Kırılıyor, Tedbirli Olun!


Elazığ'a Sıcak Hava Uyarısı: Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde Artacak!

Meteoroloji Uyarıyor: Elazığ'da Sıcaklık Rekorları Kırılıyor, Tedbirli Olun!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ'da yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşları uyararak sıcak hava dalgasıyla ilgili bilgi verdi. Yapılan açıklamaya göre, bölgede hava durumunun parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Ancak sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 ila 15 derece üzerine çıkarak artmaya devam edecek. Rüzgarların genellikle güneyden hafif, bazı bölgelerde orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Özellikle güneşin dik geldiği saatler olan 11 ile 16 arasında, sıcaklıkların yükselmesi nedeniyle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli olması gerekiyor. Meteoroloji yetkilileri, bu grupların tedbirli olmalarının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Elazığ'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgasıyla ilgili olarak vatandaşların bilgilendirilmesi ve önlem almaları, sağlık sorunlarının önlenmesi açısından büyük bir önem arz ediyor.

Umarım bu özgün hali beğenirsiniz. Başka bir konuda size nasıl yardımcı olabilirim?


Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi