Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Meslek Lisesi öğrencilerine Silifke Adliyesinde bilgilendirme yapıldı

Meslek Lisesi öğrencilerine Silifke Adliyesinde bilgilendirme yapıldı


Silifke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alanı öğrencileri, meslek gruplarını tanıma etkinlikleri kapsamında Silifke Adalet Sarayı'nda bilgilendirildi.

Meslek Lisesi öğrencilerine Silifke Adliyesinde bilgilendirme yapıldı

Bu etkinliklerde öğrencilere yargı organlarının işlevi, içerisinde yer alan farklı meslek grupları ve işleyişleri ile hukuki konular hakkında temel bilgiler aktarıldı.

Öğrenciler, Silifke Adalet Sarayı'ndaki birimleri gezerek ceza ve hukuk mahkemelerinde görülen duruşmalara izleyici olarak katıldı. Bu sayede yargı organlarının çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldular. Ardından, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler ile bir araya gelerek hukuki konular, mesleki tercihler ve planlamalar hakkında sohbet etme imkanı buldular.

Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek programa katılan öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin mesleki tercihlerini ve ilgilerini keşfetmelerine yardımcı olduğunu ifade etti. Öğrencilerin merak ettikleri konuları sorarak daha fazla bilgi edinmelerine olanak sağladı ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi