Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Meslek hayatının son sergisini açan Züleyha öğretmene duygu dolu sürpriz

Meslek hayatının son sergisini açan Züleyha öğretmene duygu dolu sürpriz


Kula Rafet Üçelli Ortaokulu'nda Teknoloji Tasarım Öğretmeni Züleyha Öz ve öğrencileri tarafından düzenlenen görsel sanatlar, resim, teknoloji ve mimari tasarım sergisi, resmi bir törenle açıldı.

Meslek hayatının son sergisini açan Züleyha öğretmene duygu dolu sürpriz

Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ve diğer protokol üyelerinin katıldığı törende, açılış kurdelesi kesildikten sonra eserler tek tek incelendi. Sergideki eserler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı ve bir süre okul koridorlarında sergilenecektir.

Bu özel serginin yanı sıra, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Züleyha Öz, öğrencileriyle birlikte son sergisini açmanın gururunu yaşamaktadır. Züleyha Öz, 30 yıla yakın süren meslek hayatını emeklilikle sonlandıracak olması sebebiyle duygusal anlar yaşamıştır. Öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan bir sürprizle karşılaşan Züleyha Öz, "Kalbimize çizdiğiniz tüm güzel resimler için teşekkürler" yazılı bir pasta ile duygulu anlar yaşamıştır. Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ve protokol üyelerinin de katıldığı küçük bir programda pasta üzerindeki mumlar üflenmiş ve Züleyha Öz, sürprizi hazırlayan arkadaşlarına, öğrencilerine ve velilere teşekkür etmiştir. Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Züleyha Öz'e 30 yıldan fazla süredir eğitim camiasına verdiği hizmetler için teşekkür etmiş ve emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileyerek ona iyi dileklerde bulunmuştur.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi