Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Mersin'deki kadın cinayetinin şüphelisi tutuklandı

Mersin'de bir kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Mersin'deki kadın cinayetinin şüphelisi tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ali Y. adlı şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. İfadesinde, olayın yaşandığı akşam birlikte vakit geçirdiği kadını darp ettiğini ve daha sonra içinde para olan çelik kasayı alarak olay yerinden ayrıldığını söyledi.

Olay, merkez Toroslar ilçesindeki Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında bulunan Heliport civarında bir motosikletin durdurulmasıyla başladı. Motosiklet üzerinde yapılan kontrolde, şüphelinin kullandığı motosikletin üzerinde parçalanmış bir çelik kasa ve içerisinde yüklü miktarda para olduğu tespit edildi. Şüpheli, kasayı Yenişehir ilçesindeki bir adresten aldığını belirtti. Polis ekipleri, şüphelinin verdiği adrese gittiğinde, itfaiyenin yardımıyla daireye girdi ve kadının cesediyle karşılaştı. İlk incelemede, kadının boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi ve Ali Y. gözaltına alındı.

Ölen kadının cenazesi, morgdaki işlemlerin ardından Afetevler Mezarlığı'nda defnedildi. Bu üzücü olay, Mersin'de toplumda derin bir üzüntüye neden oldu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi