Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Mersin'de lojistik sektöründe iş ve kariyer fırsatları konuşuldu

Mersin'de lojistik sektöründe iş ve kariyer fırsatları konuşuldu


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

Mersin'de lojistik sektöründe iş ve kariyer fırsatları konuşuldu

Yeni Nesil Mentorluk Projesi kapsamında üniversiteli gençlerle profesyonel yöneticileri ve kurumsal markaları bir araya getirerek mentorluk imkanı sunuyor. Son olarak, Toros Üniversitesi İİBSF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Köksal Hazır ve bir lojistik firmasının insan kaynakları müdür yardımcısı Birce Gökmen'i konuk etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi ve Toros Üniversitesi ile işbirliği yaparak Yeni Nesil Mentorluk Projesi'ni yürütüyor. Projenin odaklandığı sektöre göre ilgili oda, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileri de projeye dahil ediliyor. Bu kez, Yeni Nesil Mentorluk Projesi'nin ana teması 'Lojistik Sektöründe Kariyer' oldu.

Program, Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirildi ve üniversiteli gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Pandemi sonrası lojistik sektöründeki gelişmeler, dijitalleşmenin sektöre etkisi, iş ve kariyer fırsatlarıyla ilgili konular ele alındı. Toros Üniversitesi İİBSF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Köksal Hazır moderatörlüğünde gerçekleşen programa öğrencilerin sektöre yönelik soruları da cevaplandırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, programın açılış konuşmasında Mersin'deki üniversitelerle güçlü bir iş birliği ağı kurduklarını ve birçok projeye imza attıklarını vurguladı. Yeni Nesil Mentorluk Projesi'nin yeni bir proje olduğunu belirten Özada, her programda farklı bir konuyu ele alacaklarını ve bu tür faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, belediyenin sahillerindeki kafelerde part-time çalışmak isteyen adayların özgeçmişlerini bu programlar aracılığıyla toplamayı planladıklarını da belirtti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi