Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
MBA Okulları, Kapadokya Üniversitesi ile akademik iş birliğine imza attı

MBA Okulları, Kapadokya Üniversitesi ile akademik iş birliğine imza attı


Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, Kapadokya Üniversitesi ile akademik iş birliği protokolü imzalamıştır.

MBA Okulları, Kapadokya Üniversitesi ile akademik iş birliğine imza attı

Bu protokol kapsamında, MBA Okulları mezun öğrencilerine Kapadokya Üniversitesi tarafından eğitim bursu verilecektir. MBA Okulları'nın kampüs ve üniversite imkanları, öğrenciler tarafından ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kullanılacak ve Kapadokya Üniversitesi akademisyenleri tarafından multidisipliner çalışmalar, öğretmen eğitimleri ve Newgen Kariyer Eğitimi gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir. Ayrıca, ulusal ve uluslararası bilimsel proje hazırlama çalışmalarına da rehberlik edilecektir. Bu iş birliği çerçevesinde sosyal sorumluluk projeleri düzenlenecek ve lise düzeyindeki öğrencilere meslek ve tercih bilinci kazandırılması hedeflenmektedir.

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, bu iş birliğinin Kapadokya Üniversitesi için önemli olduğunu belirtmiş ve eğitimde yenilikçi bir ekosistem oluşturulmasının ve öğrencilerin Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımları ile daha nitelikli yetiştirilmesinin kolaylaşacağını vurgulamıştır. MBA Okulları AP ve Projeler Koordinatörü Selin Ural ise öğrencilerin tutku alanlarında derinleşme yolculuklarında üniversitelerle iş birliğini önemsediklerini ifade etmiş ve Kapadokya Üniversitesi ile sürdürülebilir bir iş birliği gerçekleştirerek öğrencilerin eğitim ve kariyer hedeflerine ulaşmalarında önemli bir adım attıklarını ve yenilikçi projeler üretmek için heyecan duyduklarını belirtmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi