Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Marmaris'te lise öğrencileri projelerini sergiliyor

Marmaris'te lise öğrencileri projelerini sergiliyor


Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde bulunan Marmaris Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan bilimsel projelerin sergi açılışı gerçekleştirildi.

Marmaris'te lise öğrencileri projelerini sergiliyor

Öğrencilerin projeleri, TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilendi. Sanattan bilime, sağlıktan çevreye birçok konuyu ele alan 13 proje, öğrencilerin aylar süren çalışmaları sonucunda tamamlandı. Sergi, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel tarafından da ziyaret edildi ve 25-26 Nisan tarihlerinde okul bahçesinde sergilenmeye devam edilecek.

Proje Direktörü ve Matematik Öğretmeni Ümmügül Kıstır, Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi olarak 13 projeleriyle TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına başvuruda bulunduklarını ve projelerin kabul edildiğini belirtti. Öğrencilerin büyük bir emekle projelerini tamamladıklarını ifade eden Kıstır, serginin 25-26 Nisan tarihlerinde okul bahçesinde devam edeceğini ve tüm Marmaris halkını fuara davet ettiğini söyledi.

Öğrenciler, açılışa katılan konuklara projelerini uygulamalı olarak anlattılar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi