Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Marmaray İstasyonu’nda dengesini kaybeden genç raylara düştü

Zeytinburnu Marmaray İstasyonu'nda bir genç, dengesini kaybederek raylara düştü.

Marmaray İstasyonu’nda dengesini kaybeden genç raylara düştü

Yaşanan kaza nedeniyle Gebze istikametinde seferlerde gecikmeler yaşanırken, yaralı genç itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 10.00 sıralarında Zeytinburnu Marmaray İstasyonu'nda meydana geldi. 24 yaşındaki Emre Aşık adlı genç, dengesini kaybederek raylara düştü. İstasyon görevlileri ve diğer yolcular durumu fark ederek hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan genç adamı ambulansla hastaneye sevk etti.

Kaza nedeniyle Gebze istikametindeki seferler bir süre gecikmeli olarak devam etti, ancak daha sonra normale döndü. Yaralı genç, İstanbul Üniversitesi Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlatmıştır. Detaylı soruşturma sonucunda kaza hakkında daha fazla bilgi edinilecektir. Kazanın nedeni ve diğer ayrıntılar, polis incelemesi sonucunda ortaya çıkacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi