Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Mardin'de bir evde çıkan yangında 2 çocuk dumandan etkilendi

Mardin'de bir evde çıkan yangında 2 çocuk dumandan etkilendi


Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Saraçoğlu Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın sonucunda iki çocuk dumandan etkilendi.

Mardin'de bir evde çıkan yangında 2 çocuk dumandan etkilendi

Yangının çıkması üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi. F.G.K. (13) ve H.K. (6) isimli çocuklar, dumandan etkilendikleri için ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak evde maddi hasar meydana geldi. Yangının nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Olay yerinde yapılan detaylı araştırma ve soruşturma sonucunda yangının çıkış sebebi tespit edilmeye çalışılacaktır.

Bu tür olaylarda önemli olan, çocukların sağlık durumlarının stabil hale getirilmesi ve yangının nedeninin belirlenerek benzer olayların önüne geçilmesidir. Yetkililer, yangın güvenliği ve önlemleri konusunda farkındalığı artırmak adına gerekli tedbirleri alacaklardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi