Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Manisa polisinden kaçamadılar, aranan 502 kişi yakalandı

Manisa polisinden kaçamadılar, aranan 502 kişi yakalandı


Manisa'nın Salihli ilçesinde polis ekipleri, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar sonucunda 2024 yılının ilk üç ayında toplam 502 aranan şahsı gözaltına aldı.

Manisa polisinden kaçamadılar, aranan 502 kişi yakalandı

Yakalanan şahıslardan 364'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında aralıksız çalışmalarını sürdürmektedir. 2024 yılının ilk üç ayında, Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen çok sayıda operasyonla aranan şahıslar hedef alındı. Bu operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan ve toplamda 37 yıl 2 ay 9 gün hapis cezasına mahkum edilen E.Ç., 35 yıl hapis cezasına mahkum D.U., 32 yıl 2 ay hapis cezasına mahkum O.K., 29 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına mahkum Z.K., 27 yıl hapis cezasına mahkum M.T., 24 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına mahkum T.K., 21 yıl 7 ay 20 gün hapis cezasına mahkum A.A. ve 20 yıl hapis cezasına mahkum R.D. olmak üzere toplam 502 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 364'ü, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Salihli'de huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı bir mücadele devam edecektir. Emniyet birimleri, toplumun güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini vurgulamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi