Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Manisa İtfaiyesinin yangınlarla mücadelesi devam ediyor

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Akgedik ve Osmancalı mahallelerinde meydana gelen orman yangınına hızla müdahale eden Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri, yangını kontrol altına almayı başardı.

Manisa İtfaiyesinin yangınlarla mücadelesi devam ediyor

İtfaiye ekipleri ve tankerlerin koordineli çalışmasıyla yangın söndürüldü. İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, her iki yangının da söndürüldüğünü ve herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtti.

Yangın sırasında Akgedik TOKİ'de yaşayan Filiz Ardoğmuş ise olayı duyar duymaz harekete geçerek evinde bulunan pazar arabasıyla yangın bölgesine giderek gönüllü olarak hayvanlara ve görevlilere su taşıdı. Ardoğmuş, yoğun duygularla, "Pazar arabasının içine beş litre su doldurdum. Evde bulduğum yoğur kaselerini, tabakları kestim, yangında hayvanların yanmaması için elimden geleni yapmaya çalıştım. İtfaiye ekipleri çok iyi karşıladılar beni. Başkan Ferdi Zeyrek'e seslenmek istiyorum, sokak hayvanlarına olan sevgisiyle bilinen başkanımızdan gönüllü olarak bu konuda destek almak istiyorum" şeklinde konuştu.

Filiz Ardoğmuş'un duyarlı davranışı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yangın müdahalesindeki başarılı çalışmaları takdirle karşılandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi