Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube'nin ilk olağan genel kurulu yapıldı

Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube'nin ilk olağan genel kurulu yapıldı


Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube'nin 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube'nin ilk olağan genel kurulu yapıldı

Seçimde tek liste ile gidilmiş ve şubenin kurucu başkanı Doç. Dr. Bilal Elbir, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçilmiştir.

Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen genel kurula Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner, Manisa Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Halil Kallat, Memur-Sen'e bağlı şube başkanları ve birçok delege katılmıştır.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner, konuşmasında sendikanın faaliyetlerine ve kazanımlarına dikkat çekmiştir. Ayrıca konuşmasının sonunda Gazze'de yaşanan katliamı hatırlatarak İsrail ürünlerine boykota devam çağrısında bulunmuştur. Manisa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Halil Kallat ise Manisa'da Eğitim-Bir-Sen'in kuruluşu ve gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsetmiş ve Filistin halkına desteklerini iletmek amacıyla Mehmet Akif İnan'ın bir dörtlüğünü okumuştur.

Seçime tek başkan adayı olarak katılan Doç. Dr. Bilal Elbir ve yönetimi, üyelerin oylarıyla yeniden göreve seçilmiştir. Elbir, teşekkür konuşmasında sendikanın birlik olma yönüne vurgu yapmış ve genel kurul katılımcılarının görüşleri alındıktan sonra toplantının sona erdiği belirtilmiştir.

Manisa Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube'nin yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşmaktadır: Şube Başkanı Bilal Elbir, Başkan Vekili Adem Çapar, Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı A. Fatih Gazan, Mali İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Cafer Kuru, Basın ve İletişimden sorumlu başkan yardımcısı Gökhan Eyici, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Ertam, Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu başkan yardımcısı İsmail Metin.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi