Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek: "Beş yıl içinde alnımız açık bir şekilde çoluğumuz çocuğumuzla çarşıda dolaşabilelim

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek: "Beş yıl içinde alnımız açık bir şekilde çoluğumuz çocuğumuzla çarşıda dolaşabilelim


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'ya hizmet etmek için kararlılıkla çalışacaklarını vurgulayarak, beş yıl içinde büyük hizmetler yapacaklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'ya hizmet etmek için kararlılıkla çalışacaklarını belirterek, halkın güvenini kazanmak ve alnı açık bir şekilde çoluğu çocuğuyla çarşıda dolaşabilmek için beş yıl içinde büyük hizmetler yapacaklarını söyledi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Zeyrek, misafirlerini ağırladı ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Manisalıların büyük destekleriyle seçildiği için tebrik etti. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Başkan Zeyrek'in her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, "Başkan Zeyrek'i kalben tebrik ediyoruz. Bu büyük bir başarı. Manisa'mız, genç, dinamik, çalışkan, doğru ve dürüst bir başkana sahip olmaktan büyük mutluluk duyuyor. Allah yolunu açık etsin ve kolaylıklar versin" dedi.

Başkan Zeyrek, tüm gücüyle Manisa'ya hizmet etmek için kararlı olduklarını belirtti. Beş yılın hızla geçtiğini ifade eden Zeyrek, geçmişte birçok başkanın bu koltuktan geçtiğini ve bazılarının hala saygıyla anıldığını söyledi. Manisa'da yaşayan bazı başkanların başka şehirlere taşınmak zorunda kaldığına da değinen Zeyrek, "Bugünün konusu beş yıl sonra ne olacağı değil. Ancak beş yıl içinde öyle hizmetler yapmamız gerekiyor ki alnımız açık bir şekilde çoluğumuz çocuğumuzla çarşıda rahatlıkla dolaşabilelim" şeklinde konuştu.

Başkan Zeyrek, odalarla işbirliği içinde çalışacaklarını ve beraber güzel işler başaracaklarını belirtti. Geçmişte masanın diğer tarafında oturduklarını ve gerçekleştirilemeyen projeleri gördüklerini ifade eden Zeyrek, şimdi ise bu projeleri hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Belediye Başkanı Zeyrek, "Allah bize bir fırsat verdi. Şimdi bu fırsatı değerlendirerek, gücümüzün yettiği kadar çalışacağız" dedi.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi