Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Makedonyalı öğrenciler Safranbolu’yu gezdi

Makedonyalı öğrenciler Safranbolu’yu gezdi


Safranbolu Kanuni Ortaokulu'nun "Kardeş Okulu" olan Tefeyyüz Okulları, Kuzey Makedonya'nın Ohrid bölgesinde bulunmaktadır.

Makedonyalı öğrenciler Safranbolu’yu gezdi

Bu çerçevede, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesini ziyaret etmek üzere öğrenciler Türkiye'ye gelmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okul Müdürü Salaydin Zekir ve öğrenciler, Safranbolu Kanuni Ortaokulu'nu ziyaret etmiştir. Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kanuni Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından koordine edilen program kapsamında misafir öğrencilere Safranbolu'nun tanıtımı ve gezdirilmesi için bir program düzenlenmiştir. Öğrenciler, Tarihi Çarşı'ya rehber eşliğinde bir gezi gerçekleştirmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ve Şube Müdürü İhsan Parlak'ın da katıldığı yemek programının ardından Makedonyalı öğrencilere hediyeler verilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi