Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Makam odasında bir ilk

Makam odasında bir ilk


Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, halk gününde ziyarete gelen genç çiftin nişan yüzüklerini takarak neşeli bir tören gerçekleştirdi.

Makam odasında bir ilk

Her hafta Perşembe günleri makam odasını vatandaşlara açan Başkan Yalım, Sude Coşkun ve Nurettin Sağdemir çiftini ağırladı. Genç çift, Başkan Yalım'ı Mayıs ayında yapacakları düğün törenine davet etti ve nişan yüzüklerinin Başkan Yalım tarafından takılmasından mutluluk duyacaklarını belirtti.

Başkan Yalım, genç çiftin davetine olumlu yanıt vererek mutluluklarına ortak olacağını ifade etti. Çiftin getirdiği nişan yüzüklerini takarak kurdelelerini kesti. Makam odasında yaşanan bu mutlu anlar alkışlarla karşılandı.

Başkan Yalım, yüzük töreninin bir belediye başkanının makamında ilk defa gerçekleştiğini belirtti. Ayrıca, genç çiftin düğünlerine katılmaktan mutluluk duyacağını ve vatandaşların her anında yanlarında olduklarını ifade etti. Çiftin yakınları ve diğer ziyaretçiler de genç çifte tebriklerini sunarak iyi dileklerini iletti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi