Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
LGS Şampiyonu Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu

LGS Şampiyonu Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim hizmeti olan MABEM'de kurs alan ve geçtiğimiz yıl LGS Türkiye Şampiyonu olan Deren Güler, 2024 LGS'ye hazırlanan MABEM öğrencileriyle bir araya geldi.

LGS Şampiyonu Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu

Deren Güler, arkadaşlarına sınava nasıl hazırlandığını ve sınav stresiyle nasıl başa çıktığını anlattı.

Deren Güler, 2023 yılında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye Şampiyonu olarak tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan almıştı. O, Yunusemre MABEM öğrencisiydi ve bu kez 2024 yılında sınava girecek olan MABEM öğrencileriyle Atatürk Gençlik Merkezi konferans salonunda buluştu. Deren Güler, deneyimlerini paylaşarak öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Özellikle sınav hazırlık sürecinin son anlarını nasıl değerlendirdiği ve stresle nasıl başa çıktığı konularında sorular yöneltilmişti.

Deren Güler, bol soru çözerek genel tekrarlar yapmanın önemli olduğunu ve LGS sınavının MABEM'in seri denemelerinin bir devamı olduğunu vurguladı. Ayrıca, stres yapmanın gereksiz olduğunu belirtti ve öğrencilere sınav sürecini sakin ve odaklı bir şekilde geçirmelerini önerdi. Deren Güler'in başarısı ve tecrübeleri, MABEM öğrencilerine motivasyon ve ilham kaynağı oldu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi