Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kütahya Spor Lisesi yeni binasında eğitim öğretim başladı

Kütahya Spor Lisesi yeni binasında eğitim öğretim başladı


Kütahya Spor Lisesi, yeni tamamlanan binasında eğitim öğretime başlamıştır.

Kütahya Spor Lisesi yeni binasında eğitim öğretim başladı

Daha önce Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi ile aynı binada eğitim gören Kütahya Spor Lisesi, binanın güçlendirme çalışmaları kapsamında bakıma alınmış ve Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile aynı binayı paylaşmıştı. Ancak şimdi yeni binası tamamlanan Kütahya Spor Lisesi, öğrencilerini yeni okul binalarında ağırlamaya başlamıştır.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'in katılımıyla gerçekleştirilen bir törende, Kütahya Spor Lisesi yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler yeni binada ilk kez bir araya gelmişlerdir. Törenin başında İstiklal Marşı okunmuş ve ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit bir konuşma yapmıştır. Başyiğit, farklı okullarla birlikte eğitim yapmanın zorluklarına değinerek, bu zorlu süreçlerin sonunda yeni bina tamamlandığını ve öğrencilerin artık yeni okul binalarında eğitimlerine devam edeceklerini belirtmiştir. Ayrıca, yeni binada eğitim görecek olan Kütahya Spor Lisesi'nin hayırlı olmasını temenni etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi