Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kütahya Nafi Güral Fen Lisesinde KÜMATFEN sınavları

Kütahya Nafi Güral Fen Lisesinde KÜMATFEN sınavları


Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi'nde, her yıl düzenlenen geleneksel Kütahya Matematik ve Fen Bilimleri (KÜMATFEN) Olimpiyatı'nın 14.'sü gerçekleştirildi.

Kütahya Nafi Güral Fen Lisesinde KÜMATFEN sınavları

Bu olimpiyat, 2009 yılından beri düzenlenmektedir. Sınav, Kütahya il merkezi ve ilçelerinden gelen 8. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Sınavın ardından öğrencilere ve velilere pilav ve ayran ikramı yapıldı. Bu, bir nezaket jesti ve katılımcılara teşekkür amacıyla yapılan bir etkinlik olabilir. Öğrencilerin ve velilerin bu etkinlikte bir araya gelerek birbirleriyle tanışma ve iletişim kurma fırsatı bulmaları hedeflenmiş olabilir.

KÜMATFEN Olimpiyatları, matematik ve fen bilimleri alanlarında öğrencilerin yeteneklerini ve bilgi düzeylerini ölçmeyi amaçlayan bir yarışmadır. Bu tür olimpiyatlar, öğrencilerin akademik başarılarını teşvik etmekte ve bilimsel düşünce becerilerini geliştirmekte önemli bir rol oynamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi