Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü aday memurları sınavda terledi

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü aday memurları sınavda terledi


Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı birimlerde son 1 yıl içerisinde istihdam edilen aday memurlara yönelik "Aday Memur Temel Eğitim Sınavı" gerçekleştirilmiştir.

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü aday memurları sınavda terledi

Bu eğitim süreci, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından oluşturulan uzaktan eğitim sistemi üzerinden Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı tüm birimlerde aday memurlara yönelik gerçekleştirilmiştir.

Aday Memur Temel Eğitim sürecinin tamamlanmasının ardından, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü konferans salonunda "Aday Memur Temel Eğitim Sınavı" İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü tarafından yapılmıştır. Bu sınav, aday memurluk eğitim sürecinin ilk etabıdır.

Temel Eğitim kapsamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi gibi 14 farklı konuda eğitim alan ilgili personele İl Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay, sınava girecek olanlara başarılar dileyerek destek vermiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi