Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kütahya'da üzerinde uyuşturucu bulunan yolcu tutuklandı

Kütahya'da yapılan başarılı bir operasyonda, şehirlerarası uyuşturucu sevkiyatını engellemeye yönelik çalışmalar neticesinde, 165.46 gram kokain ele geçirildi ve şüpheli E.G. tutuklandı.

Kütahya'da üzerinde uyuşturucu bulunan yolcu tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen bu operasyon, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

Operasyon, İstanbul'dan Antalya'ya giden bir şehirlerarası otobüsün çevreyolu üzerinde durdurulmasıyla gerçekleştirildi. Otobüsteki yolcular arasında yapılan arama sırasında, E.G. isimli şahsın üzerinde 165.46 gram kokain bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu operasyon, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi için yapılan çalışmalara önemli bir katkı sağlamıştır. Emniyet güçlerinin bu tür başarılı operasyonları, uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde sürdüğünü göstermektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi