Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kütahya’da çöp poşetinde 45 bin 71 kullanımlık kâğıda emdirilmiş bonzai ele geçirildi

Kütahya’da çöp poşetinde 45 bin 71 kullanımlık kâğıda emdirilmiş bonzai ele geçirildi


Kütahya'da gerçekleşen operasyonda, İstanbul'dan getirilen 45 bin 71 kullanımlık kâğıda emdirilmiş bonzai ile yakalanan 2'si açık cezaevinden izinli çıkan 3 kişi gözaltına alındı.

Kütahya’da çöp poşetinde 45 bin 71 kullanımlık kâğıda emdirilmiş bonzai ele geçirildi

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar sonucunda, İstanbul'dan Kütahya'ya uyuşturucu madde getirebileceği değerlendirilen A.Ö. (26) ile Kütahya Açık Cezaevinden izinli çıkan Y.Ş. (41) ve İ.L. (59) isimli şahıslar tespit edildi. Şahısların otogarda otobüsten inmek üzere hazırlandığı sırada polis ekipleri tarafından fark edildi ve içinde uyuşturucu madde bulunan çöp poşetini otobüsün içine gizlemeye çalıştıkları görüldü. Bunun üzerine şahıslar yakalandı ve gözaltına alındı.

Yapılan aramada, çöp poşeti içinde toplam 45 bin 71 kullanımlık kâğıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen bu uyuşturucu emdirilmiş kağıtların, Kütahya'da bir seferde yakalanan en yüksek miktarda olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Soruşturma devam etmektedir ve yetkililer, olayın detaylarını ve uyuşturucunun dağıtım ağıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında güvenlik güçleri aktif olarak operasyonlarını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi