Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kütahya 30 Ağustos OSB’de orman yangınlarıyla mücadele eğitimi

Kütahya 30 Ağustos OSB’de orman yangınlarıyla mücadele eğitimi


Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personelleri ve yatırımcılarına, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından "Orman Yangınlarıyla Mücadelelerde Görev Yapacak Gönüllü" eğitimi verildiği bildirildi.

Kütahya 30 Ağustos OSB’de orman yangınlarıyla mücadele eğitimi

Eğitimde, orman yangınları durumunda yapılması gerekenler konusunda katılımcılara bilgilendirme yapıldı ve yangın söndürme aletleri ve ekipmanları tanıtıldı. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar sertifika almaya hak kazandı.

Bu eğitim, Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi personelleri ve yatırımcılarının, orman yangınlarıyla mücadelede aktif bir rol üstlenebilmeleri ve yangın durumunda doğru müdahale yapabilmeleri için düzenlenmiştir. Eğitimde katılımcılara, yangın çıkış anında yapılması gerekenler, yangın söndürme teknikleri, güvenlik önlemleri ve yangın söndürme ekipmanlarının nasıl kullanılacağı gibi konular anlatılmıştır.

Bu tür eğitimler, orman yangınlarının önlenmesi ve kontrol altına alınmasında toplumun farklı kesimlerinin bilinçlendirilmesini amaçlar. Orman yangınlarının etkilerinin en aza indirilmesi ve hızlı bir şekilde müdahale edilmesi, doğal kaynakların korunması ve yangınların yayılmasının engellenmesi açısından büyük önem taşır. Bu eğitimle birlikte, Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi personelleri ve yatırımcıları da orman yangınlarına mücadelede aktif bir şekilde destek verebilecek donanıma sahip olmuşlardır.


Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi