Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kuşadası’nda narkotik operasyonu

Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, narkotik ekipleri tarafından satışa hazır 63,78 gram uyuşturucu madde ele geçirildi ve operasyonla ilgili bir kişi tutuklandı.

Kuşadası’nda narkotik operasyonu

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında aktif bir şekilde çalışmaktadır. Bu çerçevede, Camiatik Mahallesi'nde şüpheli bir motosiklet sürücüsü durduruldu. Şüphelinin üstünde yapılan aramada ve ardından ikametinde yapılan aramada, paketlenmiş halde satışa hazır 56 adet uyuşturucu esrar bulundu. Ele geçirilen toplam uyuşturucu miktarı 63,78 gramdır.

B.H.M. isimli şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Yapılan soruşturma sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyonla birlikte, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadelede önemli bir adım atılmış ve ilgili şahsın hukuki süreç başlatılmıştır. Emniyet teşkilatı, uyuşturucuyla mücadeleye devam etmekte ve toplumun güvenliğini sağlamak adına çabalara devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi