Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kurulan 23 Nisan Sokağında çocuklar şiir okudu, halay çekti

Kurulan 23 Nisan Sokağında çocuklar şiir okudu, halay çekti


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığı Elazığ'da özel bir eğitim kurumu tarafından 23 Nisan Sokağı oluşturuldu.

Kurulan 23 Nisan Sokağında çocuklar şiir okudu, halay çekti

Çocuklar, aileleriyle birlikte katıldıkları etkinlik alanında keyifli anlar yaşadılar. Etkinlik, öğrencilerin 23 Nisan temalı şiirler okumasıyla başladı ve palyaçoların gösterisiyle renkli bir atmosfer oluşturdu. Davul ve klarnet eşliğinde halaylar çekilirken, öğrenciler etkinliği düzenleyen kuruma teşekkür ettiler.

Etkinlikte konuşan kurum müdürü Oya Alpdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladıklarını ve etkinliğe katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür ettiğini belirtti. Öğrenciler ise günün önemini vurgulayarak, müzik dinlediklerini, şiirler okuduklarını ve arkadaşlarıyla eğlendiklerini ifade ettiler.

Bu etkinlik, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamalarını sağlamak ve birlikte eğlenmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenmiştir. Şiir okumaları, müzik dinlemeleri ve halay çekmeleri gibi etkinliklerle çocuklar bayramın tadını çıkarmışlardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi