Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kurban alırken dikkat... İleri tarihli EFT yaparak sırra kadem basıyorlar

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban pazarlarında dolandırıcılık olaylarına karşı önlem almak amacıyla 1763 broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi.

Kurban alırken dikkat... İleri tarihli EFT yaparak sırra kadem basıyorlar

Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Yunus timleri ve Toplum Destekli Polislerin de katılımıyla 5 ayrı kurban pazarında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Polis ekipleri, dolandırıcılık olaylarını önlemek için hayvan satıcılarını bilgilendirmek amacıyla kurban pazarlarına giderek broşür dağıttı. Broşürlerde, ileri tarihli EFT oyununa dikkat çekilerek, "Hesaba paranın düştüğüne emin olun. Parayı hesabınızda görünce hayvanı teslim edin. Ayrıca elden ödemelerde sahte paraya dikkat edilmeli" gibi uyarılar yer aldı.

Hayvan satıcıları, polisin bilgilendirme faaliyetine teşekkür ettiler ve bu önemli uyarıların kendilerini dolandırıcılık gibi kötü niyetli olaylardan korumada yardımcı olacağını ifade ettiler.

Ayrıca, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında sivil polislerin dolandırıcılık, hırsızlık ve sahtekarlık gibi suçlara karşı görev yapacağı bilgisi de paylaşıldı. Bu önlemler, vatandaşların güvenli bir şekilde kurban alışverişi yapabilmeleri ve mağduriyet yaşamamaları için alınmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi