Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında finalistler açıklandı

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında finalistler açıklandı


Erzurum'da düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmasının bölge finali tamamlandı ve kazananlar belirlendi.

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında finalistler açıklandı

Yarışmaya 11 ilin katılımı oldu ve 22 kız öğrenci yarışmada yer aldı. Yarışma, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

Yarışmanın bölge finalinde Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can komisyon başkanlığını üstlendi ve Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut da komisyonda üye olarak görev aldı. Yarışmaya ev sahipliği yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Müftü Dr. Rüstem Can'a teşekkür etti.

Uzun bir bekleyişin ardından kazananlar açıklandı ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan isimler belirlendi. İmam Hatip Ortaokulları kategorisinde Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Şeyma Bayar birinci oldu. İmam Hatip Liseleri kategorisinde ise Rize'den Müberra Seka birinci olarak Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

Bu başarılı öğrencilere tebriklerimizi iletiyor ve Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz. Kur'an-ı Kerim'i güzel bir şekilde okuma yeteneklerini sergilemeleri sevindirici bir başarıdır ve gelecekteki çalışmalarında da başarılarının devamını dileriz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi