Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kulu'nun Tuzkaya Mahallesi'nde Yağmur ve Şükür Duası Gerçekleştirildi

Kulu'nun Tuzkaya Mahallesi'nde Yağmur ve Şükür Duası Gerçekleştirildi


Kulu ilçesine bağlı Tuzkaya Mahallesi'nde tarımsal alanda yaşanan yağış eksikliği nedeniyle vatandaşlar, yağmur ve şükür duası için bir araya geldi. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar yapıldı, çocuklara ikramlar sunuldu. Kulu Belediye Başkanı ve Kulu Müftüsü de etkinliğe katıldı.

Kulu'nun Tuzkaya Mahallesi'nde Yağmur ve Şükür Duası Gerçekleştirildi

Kulu ilçesine bağlı Tuzkaya Mahallesi, tarımsal alanlarda yaşanan yağış eksikliği nedeniyle vatandaşlar tarafından yağmur ve şükür duası için bir araya geldi. Mahalle camisinin imam hatibi ve Kulu Müftülüğü din görevlilerinin de katıldığı programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve Mevlidi Şerifler okundu. Yağmur yağması için dualar edilirken, çocuklara çeşitli ikramlar yapıldı ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Tuzkaya Mahallesi Muhtarı Yunus Saraç, yağmur duası için bir araya geldiklerini belirterek, "Allah'a hamd olsun, halkımızla birlikte çevre mahallelerden de katılımlar oldu. Müftümüz Muhsin Yıldız'ın yaptığı dualarda hep birlikte ellerimizi semaya açtık, Allah'a dua ettik ve şükrettik" dedi.

Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Kulu Müftüsü Muhsin Yıldız, din görevlileri ve vatandaşların da katıldığı yağmur duası etkinliği, mahalle sakinleri arasında dayanışma ve umut atmosferi oluşturdu.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi