Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kulu'da "Orman Benim" kampanyası etkinliği

Kulu'da "Orman Benim" kampanyası etkinliği


Kulu ilçesinde "Orman Benim" kampanyası düzenlenmiştir.

Kulu'da

Bu kampanya, orman yangınlarına karşı önlemlerin alınması ve farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlik, Kulu Kaymakamlığı'nın koordinasyonunda Olof Palme Parkı'nda gerçekleştirilmiştir.

Kampanya etkinliğine Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri katılmıştır. Etkinlikte, orman yangınlarının azaltılması ve çevreye olan zararın en aza indirilmesi konusunda vatandaşların ve öğrencilerin bilinçlendirilmesi hedeflenmiştir. Öğrenciler tarafından hazırlanan pankartlarla ormanların önemi vurgulanmıştır.

Daha sonra öğrenciler ve öğretmenler park içerisinde fidan dikimi gerçekleştirmiş ve fidanlara can suyu verilmiştir. Bu şekilde, ormanların korunması ve yeni ağaçların yetiştirilmesi için somut bir adım atılmıştır.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ermiştir. "Orman Benim" kampanyası, orman yangınlarına karşı bilinç oluşturarak çevre korumasına önem verilmesini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi