Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Küçükçekmece’de Sokak ortasında yumruklu kavga: Silah ve biber gazı kullanıldı

Küçükçekmece’de Sokak ortasında yumruklu kavga: Silah ve biber gazı kullanıldı


Küçükçekmece'de dün akşam yaşanan bir olayda, hızla gelen bir aracın park halindeki başka bir araca çarpması sonucu kavga çıktı.

Küçükçekmece’de Sokak ortasında yumruklu kavga: Silah ve biber gazı kullanıldı

Kavga sırasında bir kişi havaya ateş açtı, bu da büyük bir panik yarattı. Olayın şiddeti artınca polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı ve biber gazı kullanarak tarafları ayırdı.

Olayın yaşandığı Küçükçekmece Gül Sokak'ta, araçların karıştığı kaza sonrası taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavgada yumrukların konuşmasıyla birlikte bir kişi silahını çıkardı ancak müdahale ile silahın havaya ateş alması sonucu olay daha da büyüdü.

Olay yerine ulaşan trafik polisi ekipleri çağırılan takviye polis ve sağlık ekipleriyle birlikte kavgayı sonlandırmak için çalıştı. Ancak taraflar tekrar birbirine saldırınca, polisler biber gazı kullanarak müdahale etmek zorunda kaldı.

Yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve polis tarafından gözaltına alınan kişiler hakkında adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi