Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Küçükçekmece’de 3 araçlı zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Küçükçekmece’de 3 araçlı zincirleme trafik kazası: 2 yaralı


Küçükçekmece'de meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobil, dönüş yapan başka bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, park halindeki bir kamyona çarparak durdu. Kazada, araçlarda sıkışan ve yaralanan 2 sürücü hastaneye kaldırıldı.

Küçükçekmece’de 3 araçlı zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Kaza, Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, S.K. kontrolündeki 34 DOF 971 plakalı araç seyir halindeyken dönüş yapan F.S. kontrolündeki 34 KGL 901 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, park halindeki bir kamyona çarparak durabildi. Kaza sonucunda her iki sürücü de araç içinde sıkışarak yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda sürücüler araçlardan çıkarıldı. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi