Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Küçük hanımlar ve beyler doyasıya eğlendi

Küçük hanımlar ve beyler doyasıya eğlendi


Bozüyük'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Satranç ve Akıl Oyunları Şenliği düzenlendi.

Küçük hanımlar ve beyler doyasıya eğlendi

Bu etkinlik Bozüyük Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü tarafından anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildi. Şenlik, Belediye Düğün Salonu'nda velilerin de katılımıyla gerçekleşti ve 375 öğrenci etkinliğe katıldı.

Şenlikte, öğrenciler eğlenceli satranç etkinliklerine ve 50'ye yakın zeka oyununa katılarak anne, baba ve arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirdi. Katılımcı öğrencilere Katılım Sertifikası ve hatıra madalyaları takdim edildi. Ayrıca şenlik sonrasında kulüp sporcuları arasında 4 takım halinde düzenlenen bir turnuva gerçekleştirildi. Öğrenciler, Mangala, Pentago, Reversi, Kulami, Küre kutu oyunları ve diğer Parkur oyunlarında Match Madness, Sihirli Piramit, Zeka Küpü, ABC Bağlama, Pentominolar ve Q-bitz gibi zeka oyunlarında yarıştı.

Bu etkinliklerle çocuklar hem satranç oyununu öğrenme ve geliştirme fırsatı buldu hem de çeşitli akıl oyunlarıyla zihinsel becerilerini kullanma imkanı elde etti. Şenlik, çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi