Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kozan’da Asayiş uygulaması devam ediyor

Adana'nın Kozan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda bir uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca ve 3 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken, aranan 5 şüpheli şahıs da yakalandı.

Kozan’da Asayiş uygulaması devam ediyor

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 2 ruhsatsız tabanca, 1 uzun namlulu tüfek, 2 tabanca ve bu silahlara ait 150 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca, yapılan asayiş uygulamaları sırasında 67 gram uyuşturucu madde ve 8 adet uyuşturucu hap bulundu. Bunun yanı sıra 26 araç ve 12 motosiklet trafikten men edildi. Modifiye edilmiş 37 araca ve çeşitli maddelerle donatılmış 74 motosiklete ise idari para cezaları uygulandı.

Asayiş uygulamaları kapsamında yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs da yakalandı. Bu operasyonlarla birlikte bölgede güvenlik önlemlerinin artırılması ve suçla mücadele edilmesi hedeflenmektedir. Yetkililer, kamu düzenini sağlamak ve suç oranlarını düşürmek için benzer operasyonlara devam edeceklerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi